Panerad sejfilé

I vårt hushåll gillar vi fisk. Fiskbilen lyser dock med sin
frånvaro, så fryst fisk är vad vi kan inhandla. Det går
faktiskt rätt bra, tycker vi. Vi lyxar med färsk fisk när vi
gästar storstaden Göteborg istället. Så till saken. Förra
veckan åt vi panerad sejfilé.

Du behöver:
1 paket sejfilé
1 ägg
Ströbröd
Salt och peppar
1 halv lime

Gör såhär:
Dela filén i mindre bitar. Knäck ägget i en liten skål.
Blanda ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa
fiskbitarna i ägget och panera dem sedan på tallriken.
Stek tills de är klara. Salta och peppra mer om det behövs.
Servera med en halv lime. Busenkel vardagsmat! Har även
testat med torsk - går lika bra det.

Detta serverade jag till en av mina melonsallader som finns
under Varma receptrekommendationer.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback