Mangochutney- och currykyckling
Mangochutney och curry gör sig otroligt bra tillsammans.
Du behöver:
3-4 kyckligfiléer (eller en grillad kyckling)
1 paprika
2,5 dl matlagningsgrädde
1 dl mangochutney
1 vitlöksklyfta
1-2 tsk curry
1 tsk sambal oelek
Salt och peppar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Skär, bryn och krydda (salt och peppar)
kycklingfiléerna. Lägg i en ugnsfast form. Skär paprikan i minde bitar
och lägg i samma form. Blanda ihop matlagningsgrädden (som du vispat
lite), chutney, curry och sambal oelek och pressa sedan ner vitlöksklyftan.
Häll detta i kycklingformen och låt gräddas i ugnen i ca 20 minuter. Detta
serverade sedan jag med stekt vitkål och sockerärtor.
Du behöver:
3-4 kyckligfiléer (eller en grillad kyckling)
1 paprika
2,5 dl matlagningsgrädde
1 dl mangochutney
1 vitlöksklyfta
1-2 tsk curry
1 tsk sambal oelek
Salt och peppar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Skär, bryn och krydda (salt och peppar)
kycklingfiléerna. Lägg i en ugnsfast form. Skär paprikan i minde bitar
och lägg i samma form. Blanda ihop matlagningsgrädden (som du vispat
lite), chutney, curry och sambal oelek och pressa sedan ner vitlöksklyftan.
Häll detta i kycklingformen och låt gräddas i ugnen i ca 20 minuter. Detta
serverade sedan jag med stekt vitkål och sockerärtor.
Kommentarer
Trackback