Lax och rostade rotfrukter

Underbara måltid.

Du behöver:
2 laxfiléer (fungerar utmärkt med frysta)
Margarin
Salt, peppar och timjan
Potatis
1 zuccini
1 paprika
1 rödlök
Lite körsbärstomater
Ca 3 små morötter
1 kesella
Dill
Saften från citron

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och dela potatisen och morötterna. Lägg i en ugnsplåt.
Ringla över olja och krydda med salt, peppar och timjan. Sätt in i ugnen. Dela sedan
på paprikan, rödlöken och zuccinin. Lägg på dessa samt tomaterna på plåten när den
varit inne i ugnen cirka 15 minuter. Krydda lite till.
Skär ett snitt på längden i  den tinade laxen. Lägg i lite margarin som du skivat, salta och peppra.
Ställ in även den i ugnen, i 12 minuter. (Tips: Om man inte vill ha margarin, salt och
peppar på laxen, så kan man lägga på lite röd pesto istället).
Gör sås på kesella, dill, citronsaft, salt och peppar.

Voila!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback