Pitabröd

This is how we do it on a Saturday:

Du behöver:
Karrékotletter (så många du tror att du äter)
Pitabröd
Andra tillbehör (typ som till tacos)

Gör såhär:
Jag marinerade köttet i ketchup, grillkrydda, salt och peppar
någon timme innan tillagning (Följ mitt tips: snåla inte med pepparn).
Sedan stekte jag det. Jag gjorde sedan en hemmagjord tzatsiki till,
men man kan ju ta vilken sås som helst som man gillar. Har även provat
vitlöksdipp (till chips) som man bara blandar ut i gräddfil.
Värmde även pitabröden några minuter i ugnen.
Sedan är det bara att blanda, stoppa in i brödet och äta!
Svinbra alternativ till tacos.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback