Kyckling- och champinjongryta
Du behöver:
1 röd paprika
150-200 gr champinjoner (jag hade färska)
3-4st kycklingfiléer
5 dl Milda mat extra
En burk creme fraiche
Ca 2-3 tsk dragon
Lite kinesiskt soya
Salt, peppar
Gör såhär:
Stek champinjoner och paprika i en stor gryta. Stek och krydda (salt, peppar)
kycklingen i en stekpanna. Lägg över kycklingen i grytan. Häll över
Milda mat extra och creme fraiche. Krydda med salt, peppar och dragon.
Häll sedan i soyan. Smaka av!
VOILA!
(Ursäkta bildkvalitén, min kamera är inte på hugget när det är för mörkt)
1 röd paprika
150-200 gr champinjoner (jag hade färska)
3-4st kycklingfiléer
5 dl Milda mat extra
En burk creme fraiche
Ca 2-3 tsk dragon
Lite kinesiskt soya
Salt, peppar
Gör såhär:
Stek champinjoner och paprika i en stor gryta. Stek och krydda (salt, peppar)
kycklingen i en stekpanna. Lägg över kycklingen i grytan. Häll över
Milda mat extra och creme fraiche. Krydda med salt, peppar och dragon.
Häll sedan i soyan. Smaka av!
VOILA!
(Ursäkta bildkvalitén, min kamera är inte på hugget när det är för mörkt)
Kommentarer
Frida säger:
Får man tipsa om tidningen Elle mat och vin? Om du inte redan läser den. Mat och mode i köket =)
Johanna säger:
Tack, Frida! Läser inte den, men ska absolut kolla upp det!
Trackback