Torsklåda

Med inspiration av mamma gjorde vi en egenkombinerad
torsklåda.
 
Du behöver till 4 pers:
4 torskfiléer
1 stor paket av Keldas "4 ostar"
Spenat (färsk eller frusen)
1 vitlöksklyfta
Haricoverts, zuccini och bryssekål efter behag
Salt och peppar
 
Gör såhär:
Tina spenaten, om du använder fryst. Lägg i en ugnsfast form. 
Hacka vitlöken och fördela över spenaten. Lägg de tinade
torskfiléerna ovanpå. Salta och peppra. Häll över ostsåsen
och sätt in i ugnen (225 grader i ca 20 minuter).
 
Dela zuccinin i mindre bitar. Wooka tillsammans med haricoverts
och brysselkål. Salta och peppra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback